Waarom de Greunloop?

Wat: Greunloop, hardlopen én wandelen
Wanneer: 23 september 2018
Waar: Erve Kuiper, Schotbroekweg in Noord-Deurningen, ook wel de IJskuip

J.C.V. De Greune Köttelpeerkes bestond in 2016 44 jaar. Om het jubileumjaar tot een groot succes te maken is er keihard gewerkt om alle activiteiten, zoals een extra praalwagen, te bekostigen. Daarom is er afgelopen jaar door fanatieke hardloopfanaten de Greunloop georganiseerd: een heuse sponsorloop om de Greun’n een extra steuntje in de rug te geven. En dat is zeker gelukt! Door ontzettend veel deelnames en sponsoring hebben we een geweldig bedrag opgehaald.

De inzet van alle vrijwilligers, de deelnemers die hebben gestreden om de finish te halen en de gezelligheid tijdens de Greunloop gaf ons de motivatie om door te gaan! Dit keer voor een ander doel, namelijk twee goed doelen in eigen regio: BoerderijCampus en EHBO Denekamp! Ook hiervoor hebben we net zo’n spetterend eindbedrag weten op te halen!

Dus wil jij dit jaar ook weer een steentje bijdragen aan een goed doel? En heb je wel zin in een sportief rondje Denekamp? Doe mee! En trek gelijk je man, vrouw, vriend of vriendin ook van die bank af. Want lol maken doe je natuurlijk samen.

Inschrijfgeld

Wie meeloopt, betaalt inschrijfgeld. Dat inschrijfgeld gaat samen met de sponsorbedragen van bedrijven na aftrek van de kosten naar het goede doel. We proberen natuurlijk zo weinig mogelijk kosten te maken, dus elke vorm van extra sponsoring is van harte welkom.

DE COUNTDOWN
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec